Termékek Menü

Shabby chic stílusú lakásdekoráció

Legtöbbünknek csak álom marad az, hogy egy francia „chateau”-ban, azaz kastélyban éljünk, de ettől még saját lakásunkban is kialakíthatunk egy sarkot vagy egy helyiséget, ahová becsempészünk egy leheletnyi francia hangulatot néhány kiegészítő segítségével. Néhány polc, fogas, akasztó is már egy  bájos, shabby chic hangulatot teremthetsz anélkül, hogy túl nagy átalakításokat kellene végezned, vagy túl sok pénzt kellene elköltened.

Az is fontos, hogy ha beszerzel egy csodás shabby chic stílusú lakberendezési tárgyat, ne csak porfogóként funkcionáljon, mert egy ideig tetszeni fog, de idővel már csak a helyet foglalja. Így érdemes funkcionális darabokat beszerezni, mint például shabby chic stílusú székeket. Azon kívül, hogy rá lehet ülni, más feladatokat is lehet neki adni, például használhatjuk asztalkának az előszobában, éjjeli szekrénynek a hálóban, vagy virágtartónak a nappaliban.

Ha karácsonyi ajándék ötletet keresel, akkor is fantasztikus tippeket találhatsz lakberendezési webshopunkban, hiszen szinte minden hölgy örül az ilyen szépséges lakberendezési tárgyaknak.

Rendezés:
Nézet: