Termékek Menü

Vintage stílusú lakberendezési tárgyak

A vintage stílusban az a fantasztikus, hogy sosem megy ki a divatból. A vintage lakberendezési tárgyak, a francia stílusú bútorok különleges hangulatot adnak az otthonodnak. A gyönyörű, fiókos komódok a hálószobák alapdarabjai és stílusuknak meghatározói lehetnek, melyek a luxus és a romantika elegyét hordozzák. Egy szép vintage stílusú szekrény a nappaliban például remekül elvonja a figyelmet a kevésbé romantikus tv-ről, még akkor is, ha épp rajta tárolod. Egy vitrin vagy tálaló pedig csodás beszédtéma lesz, amikor felugranak a barátok egy kávéra. Ha nincs rá pénzed, vagy éppen nem is szeretnél új bútorokat vásárolni, kezdd apróbb kiegészítőkkel, lakásdekorációs elemekkel, melyet ha azonos készletből válogatsz össze, harmonikus összhatást teremthetsz vele.

A gondosan összeválogatott lakberendezési tárgyak romantikus búvóhely feelinget kölcsönöznek az otthonodnak. Akár egy butik jellegű hálószobára vágysz, akár egy vidéki stílusú nappalira, néhány kulcsdarabbal kényelmes és otthonos környezetet teremthetsz.

Elsőre azt gondolhatod, hogy egy vagyon kell ahhoz, hogy olyan kinézetet teremts a lakásodnak, mint amit a magazinokban vagy a Pinteresten látsz, de ez nem így van. Elég néhány alapdarab, néhány apró elem, amivel ha kiegészíted a berendezést, máris egy tipikus vintage vagy francia shabby chic jelleget adhatsz a helyiségnek.

Lakberendezési ötleteinkkel és az alábbi lakásdekorációs tárgyakkal igyekszünk Neked ebben segíteni.

 

Rendezés:
Nézet: