Termékek Menü

Szállítás

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 Ft felett 

Szállítási idő átlagosan 3-10 munkanap.  A termékek adatlapján megtalálható a várható szállítási idő, de a rendelés leadását követő 24, maximum 48 órán belül pontos tájékoztatást adunk a szállítás időpontjáról. Ha késleltetni szeretnéd a szállítást (pl. hónap végén, fizura várva), nyugodtan írd bele a megjegyzésbe, mikorra kéred a szállítást, akkor fogjuk küldeni!

Webáruházunkban az alábbi átvételi illetve szállítási módok közül választhatsz:

Személyes átvétel GLS csomagponton
Ha túl költségesnek találod a házhozszállítást, vagy nem szeretnéd egész nap a futárt lesni, válaszd csomagponti átvételt. A feladás másnapján már átveheted a csomagot az ország több, mint 650 pontján! A csomag feladásáról emailben értesítünk. A GLS futárszolgálat sms-ben és/vagy emailben értesít arról, hogy a csomag megérkezett a választott csomagpontba, ahol 5 munkanapon belül átveheted, személyes okmány bemutatásával. 

Szállítási díjak (ÁFÁ-val): 
10.000 Ft alatt: 701 Ft 
10.000 Ft - 20.000 Ft között: 590 Ft 

(ha utánvéttel kéred a szállítást, akkor annak költsége +236 Ft)
20.000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén a csomagponti átvétel ingyenes, csak az utánvét költsége fizetendő, előreutalás esetén azonban ezzel a költséggel sem kell számolnod!

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal
Csomagodat a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Neked, munkaidőben, 8-17 óra között. Kérlek, olyan címet adj meg, ahol napközben át tudod venni a csomagod. 
Rugalmas kézbesítés szolgáltatás az árban! Tartalmazza:
A csomag feladásakor e-mailben értesít a GLS, hogy a következő munkanapon a csomagod kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailben értesítést kapsz. Az e-mailben megadott linken keresztül kiszállítási rendelkezést tudsz rögzíteni, melyben kérheted a kiszállítást egy új időpontban, akár egy másik címre, vagy személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

Szállítási díjak (ÁFÁ-val):
0-2 kg-ig 890 Ft
2-3 kg-ig 990 Ft
3-5 kg-ig 1190 Ft
5-10 kg-ig 1390 Ft
10-15 kg-ig 1590 Ft
15-20 kg-ig 1690 Ft
20-30 kg-ig: 2090 Ft
30-40 kg-ig: 2790 Ft
Ha utánvéttel kéred a szállítást, akkor annak költsége +350 Ft.
A súlyokat a Kosár automatikusan kalkulálja, és mutatja az árat, Neked nem kell számolgatnod, és nincs kellemetlen meglepetés sem!
20.000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén a házhozszállítás ingyenes, csak az utánvét költsége fizetendő, előreutalás esetén azonban ezzel a költséggel sem kell számolnod!

 

Fizetési módok:

Utánvét: a futárnak készpénzben kifizetheted a rendelés összegét. Ha csomagponti kézbesítést választasz, egyes csomagpontokon lehet bankkártyával is fizetni, de ez gyakran változhat, így mindig készülj készpénzzel a biztonság kedvéért. (költsége: házhozszállítás esetén 701 Ft, csomagpont esetén 200 Ft)

Banki átutalás: rendelésed értékét banki átutalással is kiegyenlítheted. Miután beérkezik a rendelésed, és elérhető minden termék, akkor  emailben küldjük a banki átutaláshoz szükséges adatokat.

Bankkártyás fizetés:

rendelésed értéket bankkártyával is kiegyenlítheted az OTP SimplePay rendszerén keresztül, maximális biztonságban. Mi nem látjuk az adataidat, a rendszer átirányít egy titkosított csatornán az OTP fizetési oldalára, ahol biztonságosan megadhatod a kártyaadataidat.